İstanbul’da Cuma ve Cumartesi Seçim Trafiği

June 21, 2018

    Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri ile ilgili Cumhurbaşkanı adaylarından Muharrem İnce Cumartesi günü Maltepe’de bir miting düzenleyecek. Meral Akşener de bugün, yarın ve Cumartesi günü İstanbul’da. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarın ve Cumartesi İstanbul’da birçok ilçeyi ziyaret etmesi bekleniyor.

    Bu arada İstanbul Valiliği de seçim trafiğine dair bir açıklama yayımladı. Seçim programları yoğunlaşınca İstanbul trafiğinde de olağandan fazla yoğunluklar görmek mümkün hale geliyor. İşte adayların İstanbul programları ve trafiğe olası etkileri:

    AKŞENER’İN İSTANBUL TURU BAŞLIYOR

    Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener bugün, yarın ve Cumartesi İstanbul’daki birçok ilçeyi ziyaret edecek.

    Akşener bugün saat 16.00’da Bayrampaşa Demirkapı Caddesi’nde, saat 18.00’de Fatih Vatan Caddesi’nde, saat 20.00’de Üsküdar Meydanı’nda destekçileri ile bir araya gelecek. Akşener yarın ise 14.00’te Küçükçekmece Sefaköy’de, 16.00’da Avcılar Marmara Caddesi’nde, 18.00’de Silivri Meydanı’nda, 20.00’de ise Büyükçekmece sahilinde olacak. Cumartesi günü ise 12.00’de Çekmeköy, 14.00’de Kartal Meydanı’nda olacak.

    Etkinliklerin bulunduğu bölgelerde trafik yoğunluğu yaşanması mümkün.

    ERDOĞAN’IN YARIN İSTANBUL’DA OLMASI BEKLENİYOR

    Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarın ve Cumartesi günü birçok ilçeyi ziyaret etmesi ve halkla buluşması bekleniyor.

    Erdoğan’ın ziyaret edeceği ilçelerde güvenlik önlemleri kapsamında bazı yollar trafiğe kapatılacaktır. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı konvoyunun geçtiği güzergahlarda da kısa süreli yol kesmeler ve daraltmalar görülecektir.

    İNCE SEÇİM KAMPANYASINI İSTANBUL’DA BİR MİTİNGLE NOKTALAYACAK  

    Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Cumartesi günü saat 13.00’te başlaması beklenen mitingi Maltepe sahildeki miting alanında gerçekleşecek. Henüz Emniyet Genel Müdürlüğü’nden bölgede yolların kapatılacağına dair bir bilgi olmasa da bölgede trafiğin yeniden düzenlenmesi bekleniyor.

    İSTANBUL VALİLİĞİNDEN SEÇİM TRAFİĞİNE DAİR AÇIKLAMA

    Seçime sayılı günler kala siyasilerin İstanbul’da yoğunlaşan seçim çalışmaları kent trafiğinde olağandan fazla yoğunluklar yaşanma ihtimalini de arttırıyor. Bu ihtimal üzerine İstanbul Valiliği de vatandaşlar için bir mesaj yayımladı.

    İstanbul Valiliğinden yapılan yazılı açıklama şöyle:

    “24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla İlimiz genelinde özellikle son iki günde (cuma ve cumartesi günleri) siyasi partilerin yoğun propaganda çalışmaları ve etkinliklerinin olacağı anlaşılmaktadır. Bu durumun ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokaklarda trafik yoğunluğuna yol açması beklenmektedir.

    Bu nedenle şehir içi trafik akışının rahatlatılması, herhangi bir zorluk ve mağduriyet yaşanmaması için sürücülerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımızın trafik kurallarına azami ölçüde riayet etmeleri, kuralların uygulanmasında trafik görevlilerine yardımcı olmaları ve anlayış göstermeleri büyük önem arz etmektedir.

    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

    Kaynak: radyotrafik.com

    Siz Yola Çıkın, Gerisini Moovit’e Bırakın!

    Şehrinizdeki tüm toplu taşıma hatlarını Moovit’te “Hatlar” sekmesinde bulabilirsiniz, otobüs, metro, metrobüs, tramvay, vapur… Sık kullandıklarınızı favorilerinize ekleyip, değişikliklerden anında haberdar olabilirsiniz.

    Bunlara da göz atın:

    A noktasından B noktasına nasıl yol tarifi alınır

    Bir hattın detaylarını kontrol et

    Yakındaki Duraklar & Yaklaşan Hatların Varış Saatleri

    Bir Hattın Durumunu Kontrol Et

    *****

    Etkilenebileceğini düşündüğünüz arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın!

    Önceki