Επιστροφή
trainose

Ανακοίνωση ΤΡΑΙΝΟΣΕ

September 29, 2020

  Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., ζητά συγνώμη, καθώς και την κατανόηση του επιβατικού κοινού, για τις καθυστερήσεις  που παρατηρούνται στα δρομολόγια της στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, εξαιτίας της κατάστασης της σιδηροδρομικής υποδομής, η οποία επλήγη σοβαρά από το φαινόμενο «Ιανός».

  Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες για την αποκατάσταση των προβλημάτων και την ομαλοποίηση της κυκλοφορίας των αμαξοστοιχιών, παραμένουν σοβαρά προβλήματα στην υποδομή όπως, κλειδιά που δεν «γυρίζουν» εύκολα, μη ηλεκτροδοτούμενα τμήματα του δικτύου, κλειστοί σταθμοί κ.α.

  Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε ακολουθεί πιστά τις οδηγίες που της έχει επιβάλει ο διαχειριστής της υποδομής (Ο.Σ.Ε) για την ασφαλή κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών της όπως, την υποχρεωτική μονοδρόμηση (μονή γραμμή) κυκλοφορίας σε τμήμα του δικτύου, βραδυπορίες (χαμηλές ταχύτητες), καθώς και τις αλλαγές μηχανών έλξης (από diesel σε ηλεκτράμαξα και το αντίστροφο), με αποτέλεσμα να δημιουργούνται καθυστερήσεις στα δρομολόγιά της.

  Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων της, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε και το προσωπικό της καταβάλουν κάθε προσπάθεια, ώστε να μειωθεί η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, με κύριο μέλημα της την απόλυτη ασφάλεια του ταξιδιού.

  Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. θα ενημερώνει συνεχώς το επιβατικό κοινό με ανακοινώσεις για την πορεία ομαλοποίησης της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας.

  Προηγούμενα