Επιστροφή

Baby on Board: Συμβουλές για το ταξίδι σας στις δημόσιες συγκοινωνίες με το παιδί σας

March 18, 2019

  Ταξιδεύοντας στη δημόσια συγκοινωνία με ένα μωρό ή μικρό παιδί μπορεί να έχει διάφορες προκλήσεις – εδώ είναι μερικές τεχνικές επιβίωσης:

  1. Βέλτιστος χρόνος ταξιδιού
  Δοκιμάστε να μετακινηθείτε εκτός των ωρών αιχμής κυκλοφορίας και κατά τη διάρκεια του ύπνου του παιδιού σας. Η κίνηση της μετακίνησης μπορεί να τα βοηθήσει να κοιμηθούν. Διαφορετικά, ταξιδέψτε αφού έχουν κοιμηθεί και έχουν φάει έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν ευτυχισμένα.
  2. Πάρτε προμήθειες
  Μην ξεχνάτε τα σνακ και τα παιχνίδια. Οτιδήποτε μπορεί να τα αποσπάσει ή να βρουν άνεση είναι το καλύτερο!
  3. Γνωρίστε τη διαδρομή σας
  Ο προγραμματισμός είναι καθοριστικός. Βρείτε την καλύτερη διαδρομή χρησιμοποιώντας το Moovit και αν έχετε ένα καρότσι, δείτε προσβάσιμες διαδρομές που κατευθύνουν τους χρήστες από το επίπεδο του δρόμου έως το τρένο.
  4. Αλληλεπιδράστε με το παιδί σας
  Η μετακίνηση με τη συγκοινωνία σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την παρακολούθηση του δρόμου. Γαργαλήστε τα δάχτυλα του μωρού σας ή παίξτε ένα παιχνίδι όπως το “σε βλέπω με το μικρό μου μάτι”.
  5. Λίγα πράματα
  Εάν το ταξίδι σας είναι σύντομο, χρησιμοποιήστε ένα καρότσι – είναι ευκολότερο να ελιχτείτε και βοηθάει να κρατήσετε το παιδί σας ασφαλές. Εάν χρειάζεστε το καροτσάκι σας, βεβαιωθείτε ότι δεν θα πάρετε πάρα πολλές άλλες τσάντες.

  Προηγούμενα