O trupă în misiune

April 25, 2016

    În Februarie 2015, echipa Moovit colecta destule date pentru a lansa serviciul în al șaselea cel mai populat oraș din UE, București. Informațiile orașului au fost făcute disponibile utilizatorilor aplicației pentru a fi administrate, iar aceștia au răspuns cu entuziasm, folosind familiaritatea cu mijloacele de transport în comun pentru a perfecționa informațiile. În mai puțin de o lună de la lansarea Bucureștiului, Cosmin a cartografiat Aradul, urmat de Darius care a adăugat Clujul. Mihaela, Ambasadorul Comunității, care a fost indispensabilă în adăugarea de noi orașe în aplicație, a contribuit și ea la eforturile mărețe ale Comunității. Mulțumită eforturilor colective ale membrilor în cele 14 luni de la crearea Comunității din România, aproximativ un oraș pe lună a fost adăugat.

    romania

    Lupta pentru a oferi informații de transport public mai bune a fost răspândită de un grup de lideri determinați și anume Ambasadorii țării: Mihaela, Dee și Bogdan care nu sunt descurajați de provocările care pot apărea. Împreună cu ceilalți contribuitori de top, au decis care oraș este următorul pe hartă, iar apoi s-au mobilizat pentru a-l cartografia. Aceștia adaugă la început reședințele celor 41 de județe, urmând apoi să extindă acoperirea serviciului în restul orașelor. Fiecare membru are un set de motive pentru care a devenit un membru important al comunității, dar toți s-au aliniat aspectului altruist al voluntariatului așa cum evidențiază Mihaela: “Sunt fericită să ajut lumea”.

    Grupul promovează transparența informațiilor de transport public și au o prezență pe forumuri și anumite grupuri. Acest spirit nu este limitat numai la cartografiere. Comunitatea beneficiază și de propriul translator voluntar oficial, Răzvan, un student din București care se dedică localizării mesajelor importante primite de la echipa Comunității. Mulțumită eforturilor acestora, Comunitatea a creat informații mai bune de transport pentru 4.9 milioane din totalul populației țării, un număr care crește în continuu. Acest lucru merită sărbătorit!

    Previous