Uber – lisää valinnanvaraa matkallesi

May 9, 2016
  Uber on tullut Moovitiin! Voit nyt verrata Uberia ja muita liikennevälineitä Moovitissa ja valita parhaan vaihtoehdon matkallesi. Kätevää, jos sinulla on kiire, jos olet juuri katsonut kuinka kaksi täpötäyttä bussia menee ohitsesi pysähtymättä tai jos haluat nauttia hiljaisesta matkasta kotiin.

  About Uber

  Uber yhdistää ihmiset ja paikat. Jokapäiväinen työmatkaliikenne. Asioiden hoitaminen ympäri kaupunkia. Aikainen aamulento. Myöhäisillan drinkit kaupungilla. Mihin oletkaan matkalla, ota Uber – ilman aikatauluja.
  Auto tulee suoraan luoksesi yhdellä napinpainalluksella. Kuljettajasi tietää tismalleen, minne ajaa. Ja maksaminen ei voisi olla yksinkertaisempaa – ei käteistä, ei juomarahaa eikä muutakaan ylimääräistä sählinkiä.
  Uber download
  Jos sinulla ei vielä ole Uber-sovellusta, voit ladata sen ilmaiseksi yllä olevasta painikkeesta. Voit ladata sovelluksen myös Moovitista koskettamalla Uber-tunnusta Moovitin Koti-ruudussa tai painamalla Tilaa nyt Matkasuunnitelma-ruudulla.

  Uber Moovitissa – lisää vaihtoehtoja

  Suunnittele matkasi tavalliseen tapaan Moovitissa. Saat hinta- ja muut tiedot Uber-kyydistäsi sen lisäksi, että näytämme sinulle parhaat yhteydet kohteeseesi.
  Helsinki 2
  Kun olet ladannut sovelluksen, vertaa matkavaihtoehtoja jokaisessa haussa. Jos Uber on paras vaihtoehto matkallesi, tilaa se suoraan Moovitissa. Uber-sovelluksessa on valmiina matkasi tiedot, joten sinä voit keskittyä nauttimaan kyydistäsi.
  Helsinki 1

  Sinun matkasi, sinun valintasi

  Lataa Uber nyt saadaksesi lisää valinnanvaraa. Uber Moovitissa on saatavilla näissä kaupungeissa.
  Tietyissä kaupungeissa meillä on myös Pyöräpalvelu Moovit-sovelluksessa – katso lisätietoja täältä.
  Jos tarvitset vain joukkoliikennettä Moovitissasi, voit räätälöidä sovellusta haluamallasi tavalla. Mene Asetuksiin Lisää-valikossa ja kosketa Karttaa. Voit valita, mitä tietoja sinulle näytetään.
  Me Moovitilla uskomme, että matkustaminen on mukavampaa yhdessä. Jos sinulla on kaveri, jonka arvelet pitävän sujuvammasta matkanteosta, jaa tämä hänen kanssaan. Sujuvia matkoja sinulle ja ystävillesi!
  download button black
  Uber download

  Previous