Több utazási lehetőség az Uber-rel

May 9, 2016
  Ha késésben vagy, ha két teli busz megállás nélkül továbbmegy a megállódnál vagy ha csak egy nyugodt hazautat szeretnél.. Mostantól összehasonlíthatod az Uber és a tömegközlekedési lehetőségeket a Moovit-ban és kiválaszthatod a legjobbat az utazáshoz.

  Az Uber-ről

  Az Uber összeköti az embereket a helyekkel ahová el szeretnének jutni. Napi ingázás. Kiküldetés városon belül. Kora reggeli repülő út. Késő esti iszogatások. Bármikor amikor szükség van rá, számíthatsz az Uber-re.
  Egy gombnyomásra egy Uber autó érted jön. A sofőr pontosan tudja, hogy hová szeretnél menni. A fizetés teljesen készpénzmentes – nincs készpénz, nincs borravaló, nincs kavarodás.
  Uber download
  Ha nincs még Uber a telefonodon, a fenti gombon keresztül tudod letölteni. Letöltheted a Moovit alkalmazásból is az Uber ikonra koppintva a Moovit főmenüjében vagy a “Rendelj most” Utazás Tervezőben.

  Uber a Moovit-ban – több lehetőséget kínálunk

  A szokásos módon tervezz meg egy utat a Moovit alkalmazásban és a legjobb tömegközeledési útvonalak mellett megmutatjuk, hogy egy Uber sofőr mikor tudna téged felvenni és az utazás becsült költségét is feltüntetjük.
  Budapest 2
  Ha megvan neked az Uber alkalmazás, kezdd el össszehasonlítani az utazási lehetőségeket minden keresésnél és ha az Uber lenne a legjobb választás, rendeld meg közvetlenül a Moovit alkalmazásban. Megnyitjuk az Uber alkalmazást a már megadott utazási adatokkal kitöltve és neked már csak az utat kell élvezned.
  Budapest 1

  A te utad, a te választásod

  Töltsd le az Uber-t most a még több választási lehetőségért. Az Uber a Moovit-ban ezekben a városokban érhető el. Néhány városban a Moovit alkalmazásban elérhető a Kerékpár Megosztás – tudj meg többet itt.
  Ha csak a tömegközlekedésre van szükséged a Moovit-ban, van lehetőséged személyre szabni. Menj a “Beálítások”-ra az “Egyéb” menüben és koppints a “Térkép”-re. Itt ki tudod venni a pipát azokról az opciókról, amelyekre nincs szükséged.
  A Moovit-nál úgy gondoljuk, hogy együtt jobb a közlekedés, szóval hogy ha van egy ismerősöd akinek hasznára válna a tömegközlekedésen való gördülékenyebb utazás, oszd meg vele ezt és hívjanak meg egy kávéra az egész évben megtakarított percekért cserébe!
  download button black
  Uber download

  Previous