Още Възможности за Пътуване с Uber

May 9, 2016
  Независимо дали бързате, току-що сте видели 2 пълни автобуса които преминават покрай вашата спирка без да спират или просто сте настроени за тихи пътуване до дома, сега можете да сравните Uber & вариантите за градски транспорт в Moovit и да изберете най-добрия за вашето пътуване.

  За Uber

  Uber  свързва хората с местата на които те искат да отидат. Ежедневно пътуване. Задача на другия край на града. Полет рано сутринта. Питиета до късно през нощта. Където и да отивате, разчитайте на Uber  за превоз, без да спазвате график или разписание.
  Само натискате бутон и кола идва директно при вас. Вашия шофьор знае точно къде да отиде. И плащането е изцяло по електронен път – без кеш, без бакшиш, без притеснения.
  Uber download
  Ако нямате Uber   приложението, може да го свалите безплатно като натиснете бутон по-горе. Ако предпочитате може също да го свалите от Moovit приложението като натиснете Uber  значката на началния екран на Moovit или „Поръчай сега“ в Плана за Пътуване.

  Uber  в Moovit – Имате повече възможности

  Планирайте пътуване както обикновено в Moovit приложението и като допълнение към най-добрите транзитни пътища, ние ще споделим времето за отпътуване и цената на вашето Uber пътуване.
  Trip Planner
  След като свалите приложението, започнете да сравнявате вариантите за пътуване за всяко търсене и ако Uber е най-добрия вариант за вашето пътуване, поръчайте директно от Moovit. Ние ще отворим Uber приложението с данните за вашето пътуване, така че единственото което трябва да направите е да се насладите на пътуването.
  Uber request screen

  Вашето пътуване, Ваш избор

  Свалете Uber сега за да получите още повече избор. Uber в  Moovit е достъпен в тези градове.
  В някои градове, ние също имаме Bike Share в Moovit приложението = разберете тук
  Ако се нуждаете само от градски транспорт в Moovit приложението, имате възможността да го персонализирате. Отидете в “Настройки” в менюто “Още” и натиснете на “Карта”. Тук може да отменете опциите които не искате да ползвате.
  В Moovit, ние вярваме, че пътуването е по-добро когато сме заедно, така че ако имате приятел който иска да опита по-приятно пътуване от това с градския транспорт, споделете това с тях и им позволете да ви почерпят кафе за безбройните минути които ще им спестите през годината. Приятни пътувания!
  download button black
  Uber download

  Previous