Περισσότερες Επιλογές για το Ταξίδι Σας με το Uber

May 3, 2016
  Είτε είστε σε βιασύνη, έχετε μόλις παρακολουθήσει δύο λεωφορεία να περνάνε γεμάτα από το σταθμό σας χωρίς να σταματάνε ή απλά αισθάνεστε να θέλετε να απολαύσετε ένα ήσυχο ταξίδι σπίτι, τώρα μπορείτε να συγκρίνετε το Uber & τις επιλογές δημόσιας συγκοινωνίας στο Moovit και να επιλέξετε τη καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας.

  Σχετικά με το Uber

  Το Uber συνδέει τους ανθρώπους με τα μέρη που πρέπει να πάνε. Καθημερινή μετακίνηση. Παραγγελία στην άλλη άκρη της πόλης. Πτήση νωρίς το πρωί. Ποτά αργά το βράδυ. Όπου και να πηγαίνετε, υπολογίστε το Uber για μια μετακίνηση, δεν απαιτείται δρομολόγιο ή πρόγραμμα.
  Απλά πατήστε ένα κουμπί και ένα αυτοκίνητο έρχεται απευθείας σε εσάς. Ο οδηγός σας ξέρει ακριβώς πού να πάει. Και η πληρωμή είναι εντελώς χωρίς μετρητά – όχι μετρητά, όχι φιλοδώρημα, όχι ταλαιπωρία.
  Uber download
  Εάν δεν έχετε την εφαρμογή Uber, μπορείτε να τη κατεβάσετε δωρεάν από το κουμπί παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να το κατεβάσετε από την εφαρμογή Moovit πατώντας το σήμα Uber στην Αρχική οθόνη του Moovit ή “Καλέστε τώρα” στο Σχεδιασμό Ταξιδιού.

  Το Uber στο Moovit – σας δίνουμε περισσότερες επιλογές

  Σχεδιάστε ένα ταξίδι ως συνήθως στην εφαρμογή Moovit, και επιπλέον από το να σας δείχνουμε τις καλύτερες διαδρομές μετακίνησης, θα μοιραστούμε την ώρα παραλαβής και το εκτιμώμενο κόστος για την μεταφορά σας με το Uber.
  Trip Planner
  Με το που έχετε την εφαρμογή, ξεκινήστε να συγκρίνετε τις επιλογές του ταξιδιού σας για κάθε αναζήτηση και αν το Uber είναι η καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας, κάντε τη παραγγελία απευθείας στο Moovit. Θα ανοίξουμε την εφαρμογή Uber με λεπτομέρειες του ταξιδιού σας ήδη περασμένες, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε τη βόλτα σας.
  Uber request screen

  Το ταξίδι σας, η επιλογή σας

  Κατεβάστε το Uber τώρα για να έχετε περισσότερες επιλογές. Το Uber στο Moovit είναι διαθέσιμο σε αυτές τις πόλεις.
  Σε συγκεκριμένες πόλεις, έχουμε επίσης το Bike Share στην εφαρμογή Moovit – ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.
  Εάν χρειάζεστε μόνο τα μέσα μαζικής μεταφοράς για την εφαρμογή Moovit, έχετε την επιλογή να το προσαρμόσετε. Πηγαίνετε στις “Ρυθμίσεις” στο μενού “Περισσότερα” και πατήστε “Χάρτης”. Εδώ, μπορείτε να καταργήσετε τις επιλογές που δεν χρειάζεστε.
  Στο Moovit, πιστεύουμε ότι οι μετακινήσεις είναι καλύτερα μαζί, οπότε αν έχετε ένα φίλο που θα μπορούσε να επωφεληθεί από μια ομαλότερη διαδρομή στα μέσα μαζικής μεταφοράς, μοιραστείτε αυτό μαζί τους και αφήστε τους να σας κεράσουν ένα καφέ για τα αμέτρητα λεπτά που θα εξοικονομήσουν κατά τη διάρκεια του έτους . Καλά & ομαλά ταξίδια!
  download button black
  Uber download

  Previous