Επιστροφή

Τρόποι για να ενημερώνεστε για τις αλλαγές με το Moovit

March 25, 2020

Σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς, το Moovit εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο για να βεβαιωθεί ότι εσείς, οι χρήστες μας, έχετε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες και τα πιο ενημερωμένα δρομολόγια δημόσιας συγκοινωνίας. Έχουμε πολλά εργαλεία που χρησιμοποιούμε για να διασφαλίσουμε ότι τα δρομολόγια είναι ενημερωμένα και αντανακλούν όλες τις δυναμικές αλλαγές που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο.

Για όλες τις επείγουσες επικοινωνίες, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιτρέψει τις ειδοποιήσεις push από το Moovit προκειμένου να παραμείνετε στην κορυφή όλων των αλλαγών.

Δεδομένου ότι είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην σας ”βομβαρδίζουμε” με πάρα πολλές ειδοποιήσεις push, μείνετε ενημερωμένοι σε άλλα κανάλια εντός της εφαρμογής για ενημερώσεις. Όταν ανοίγετε την εφαρμογή, αναζητήστε ένα μήνυμα μπάρας στο κάτω μέρος της οθόνης σας με ενημερώσεις ή εναλλακτικά ένα αναδυόμενο παράθυρο πλήρους οθόνης.

 

Επίσης, το Moovit συλλέγει και δημοσιεύει ειδοποιήσεις υπηρεσίας σε διάφορες θέσεις μέσα στην εφαρμογή. Μπορείτε να ελέγξετε όλες τις ειδοποιήσεις υπηρεσίας για την πόλη σας κάνοντας κλικ στο “Ειδοποιήσεις Οργανισμού” στο πλευρικό μενού. Εάν αναζητάτε πληροφορίες σχετικά με μια συγκεκριμένη γραμμή, οι ειδοποιήσεις υπηρεσίας εμφανίζονται ανά γραμμή.

Τα εικονίδια στα δεξιά της γραμμής υποδεικνύουν εάν υπάρχει ενεργή ειδοποίηση υπηρεσίας. Πατώντας σε μια γραμμή με μια ειδοποίηση υπηρεσίας θα εμφανιστούν τα στοιχεία της γραμμής καθώς και λεπτομέρειες από την ειδοποίηση υπηρεσίας. (Εάν αυτή είναι μια γραμμή που λαμβάνετε συχνά, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για να λάβετε ειδοποιήσεις push για μελλοντικές ειδοποιήσεις υπηρεσίας που σχετίζονται με αυτή τη γραμμή.)

 

Βοηθήστε την κοινότητά σας αυτή τη στιγμή, βοηθήστε στην ενημέρωση και τη βελτίωση της συγκοινωνίας για πολλούς άλλους, γίνετε μέλος της κοινότητας μας με περισσότερους από 500.000 εθελοντές

Προηγούμενα